The Gold Standard

Garancije Zlatnog standarda

Niski troškovi pokretanja posla
Nema uslovljenog minimalnog iznosa kupovine, a cijena Herbalife članskog paketa je povoljna.

Za početak i uspjeh Vašeg Herbalife članstva ne trebate kupovati nikakve prodajne niti poslovne alate.
 
Garancija povrata novca
Za iznos cijene Herbalife članskog paketa dobijate 90-dnevnu garanciju povrata novca za slučaj da iz nekog razloga dođe do otkazivanja članstva.

Isto tako dobijate garanciju 100% povrata novca za sve neprodate proizvode u prethodnih 12 mjeseci za slučaj da iz nekog razloga dođe do otkazivanja članstva.
 
Jasne informacije o poslovnoj prilici
Potencijalnim Članovima dajemo jasne, tačne i pravovremene podatke o mogućim prihodima.
Pismena izjava
Prije prihvatanja Prijavnice i sporazuma o članstvu od novih Članova tražimo da pismeno potvrde kako su upoznati sa svakim od navedenih garancija Zlatnog standarda.
 
Jasne smjernice za tvrdnje o proizvodima i tvrdnje o poslovnoj prilici
Koristi od konzumacije svakog proizvoda i primjeren način korištenja jasno navodimo na etiketi proizvoda, kako bi se osiguralo pravilno korištenje proizvoda i postizanje najboljih rezultata.

Odobrene tvrdnje o proizvodima i podaci o proizvodima mogu se naći i u Brošuri o proizvodima u Herbalife članskom paketu, u drugim službenim pisanim materijalima i na MyHerbalife.com.

Dajemo vam jasnu sliku realnih očekivanja u pogledu poslovne prilike i truda kojega treba uložiti za uspjeh na svakom od nivoa.
Herbalife i naši Članovi predani su poštovanju najviših standarda etičkog ponašanja. Ukoliko primijetite bilo kakve neodobrene tvrdnje u vezi s proizvodima Herbalife, izjave u pogledu mogućnosti zarade koje nisu u skladu s Herbalifeovim Izvještajem o prosječnoj brutto naknadi ili bilo kakvo drugo upitno ponašanje nekog od Članova, molimo Vas da kontaktirate Odjel za Distributere na +385 1 3820 184.

Zajedničkim naporima možemo osigurati da će Herbalife postaviti zlatni standard u zaštiti potrošača.


Herbalife je član Europske udruge za direktnu prodaju SELDIA i potpisnik njihovogEtičkog kodeksa.
hr-BA | 16.2.2019. 0:06:57 | NAMP2HLASPX01